INFO


HUUR 


ARRANGEMENTEN


DAGTOCHTEN


CATERING 


HUWELIJK


HISTORIE


LINKS 


CONTACT Rederij Diane
St. Liduinastraat 73a
3117 CR Schiedam
0653 34 76 37
info@partyschipdiane.nl
 
facebook

TROUWEN AAN BOORD VAN DE DIANE

Een heel aparte functie van het partyschip Diane is die als trouwlocatie. Trouwen aan boord van de Diane is mogelijk in de gemeente Maassluis. Maassluis maakt veel werk van haar trouwlocaties. Er zijn verschillende mogelijkheden en een daarvan is aan boord van de Diane.

De Diane meert voor aanvang van de huwelijksvoltrekking af aan de opstapplaatsen Stadhuiskade in de sfeervolle haven van Maassluis of aan de Waternetsteiger aan de Burgemeester van der Lelykade. De ceremonie kan plaatsvinden terwijl het schip afgemeerd blijft liggen of tijdens de vaart. De Diane moet dan wel op de Nieuwe Waterweg binnen de grenzen van de gemeente Maassluis blijven. U bent zo verzekerd van een zeer bijzondere huwelijksvoltrekking.

Het tarief van het partyschip Diane is gebaseerd op 3 uur varen. Hieronder wordt verstaan 1 uur voorvaren Vlaardingen-Maassluis v.v., de huwelijksceremonie en 1 uur met het gezelschap varen. Deze 3 uur kunnen desgewenst met 1 of 2 uur worden verlengd zodat aansluitend de receptie aan boord kan worden gevierd met een hapje en een drankje en een feestelijke rondvaart.

In het stadhuis van Maassluis is alle mogelijke informatie te verkrijgen betreffende deze trouwlocatie, reserveringen, voorbereiding, tarieven, huwelijksvoltrekking en de Buitengewone Ambtenaren Burgerlijke Stand.

Gemeente Maassluis
Stadhuis Koningshoek 93.050
3144 BA Maassluis
Postbus 55
3140 AB Maassluis
www.maassluis.nl/digitaal-loket/
Tel. 010-5931931

PARTYSCHIP DIANE VOOR UW:

FEESTEN
HAVENRONDVAART
PRESENTATIES
HUWELIJKEN
SOCIAL EVENTS
RECEPTIES
JUBILEA
CATERING
BUFFETTEN
MOONLIGHTCRUISES

2018 © REDERIJ DIANE RONDVAARTEN