INFO


HUUR 


ARRANGEMENTEN


DAGTOCHTEN


CATERING 


HUWELIJK


HISTORIE


LINKS 


CONTACT Rederij Diane
St. Liduinastraat 73a
3117 CR Schiedam
0653 34 76 37
info@partyschipdiane.nl
 
facebook

DAGTOCHTEN 2019. RESERVEREN NOODZAKELIJK !!

Dagtochten met Partyschip Diane

RESERVEREN BIJ REDERIJ DIANE
WEBSITE: WWW.PARTYSCHIPDIANE.NL
EMAIL: INFO@PARTYSCHIPDIANE.NL
TEL.: 0653347637 OF 010-4356192
OF VIA DE RESERVEERKNOP OP ONZE WEBSITE

PAAS BRUNCH € 32,50
DATUM: Zondag 1e Paasdag 21 APRIL
Een mooie vaartocht met een heerlijk Paasbrunch buffet. Gezellig met de hele familie, met vrienden, met z’n tweeën of gewoon alleen genieten van de brunch en een ontspannen vaartochtje door de Rotterdamse haven. Inschepen vanaf 12.30 uur bij onze vaste ligplaats aan de Vlaardingse Maasboulevard Vertrek om 13.00 uur, terugkomst bij de opstapplaats omstreeks 16.00 uur. Bij de prijs inbegrepen: Een mooie vaartocht van 3 uur, een kopje koffie met appelgebak bij binnenkomst, ons heerlijke luxe brunchbuffet en een kopje koffie met paaseitjes toe.

Welkom aan boord! Gezellig dat u er bent. U wordt ontvangen met een kopje koffie met appelgebak bij binnenkomst. We maken deze keer een vaartocht in verband met de Paasdagen. Een mooie gelegenheid om heerlijk even te ontspannen aan boord van de Diane. Het brunchbuffet bestaat uit diverse vers gebakken broodsoorten, warme en koude vis- vlees en vegetarische gerechten, vers gemaakte salades en heerlijk uitgebreid broodbeleg. Als het buffet is geopend kunt u uw eigen keuze bepalen uit alle lekkers en ondertussen genieten van de mooie rondvaart. Rond 16.00 uur meren we weer af bij onze vertrekplaats in Vlaardingen.

Dagtocht bij de Europoort

Mooie dagtochten met Partyschip Diane

PINKSTER BRUNCH € 32,50

DATUM: Zondag 1e Pinksterdag 9 JUNI

Een mooie vaartocht met een heerlijk Pinksterbrunch buffet. Gezellig met de hele familie, met vrienden, met z’n tweeën of gewoon alleen genieten van de brunch en een ontspannen vaartochtje door de Rotterdamse haven. Inschepen vanaf 12.30 uur bij onze vaste ligplaats aan de Vlaardingse Maasboulevard Vertrek om 13.00 uur, terugkomst bij de opstapplaats omstreeks 16.00 uur. Bij de prijs inbegrepen: Een mooie vaartocht van 3 uur, een feestelijke Kir Royal bij binnenkomst, ons heerlijke luxe brunchbuffet en een kopje koffie met een bonbon toe.

Welkom aan boord! Gezellig dat u er bent. U wordt feestelijk ontvangen met een glaasje Kir Royal bij binnenkomst. We maken deze keer een vaartocht in verband met de Paasdagen. Een mooie gelegenheid om heerlijk te ontspannen aan boord van de Diane. Het brunchbuffet bestaat uit diverse vers gebakken broodsoorten, warme en koude vis- vlees en vegetarische gerechten, vers gemaakte salades en heerlijk uitgebreid broodbeleg. Als het buffet is geopend kunt u uw eigen keuze bepalen uit alle lekkers en ondertussen genieten van de mooie rondvaart. Rond 16.00 uur meren we weer af bij onze vertrekplaats in Vlaardingen.

Wij organiseren al 15 jaar vaartochten vanuit Vlaardingen en onze vaste gasten weten inmiddels dat een vaartocht met Rederij Diane een garantie is voor genieten van heerlijk vers in eigen beheer gemaakt eten en een gezellige en gastvrije bediening. Op ons sfeervolle en klassieke schip voelt u zich direct thuis.

Heeft u of één van uw gasten een voedselallergie? Meld het ons s.v.p. tijdig. Wij kunnen daar dan onze voorbereiding op afstemmen.

De prijzen van deze speciale arrangementen zijn inclusief BTW, scheepshuur, bemanningskosten, havengeld, servicekosten, organisatiekosten en op en afstaptijd!!

Wijzigingen in het aantal geboekte personen dienen uiterlijk 48 uur voor vertrektijd doorgegeven te worden aan de rederij anders zijn het aantal personen op de bevestiging bindend. Bij meer deelnemende personen dient u dit eerst te overleggen met de rederij of dit ook mogelijk is.

Bovengenoemde arrangementen kunnen alléén op de vermelde tijden en data worden geboekt!!

Indien er in een uitzonderlijke situatie door extreme weersomstandigheden, evt. storing/stremming van bruggen, sluizen of vaarwegen, overmacht, niet gevaren kan worden, dan wordt het arrangement stilliggend voor de wal gehouden.

PARTYSCHIP DIANE VOOR UW:

FEESTEN
HAVENRONDVAART
PRESENTATIES
HUWELIJKEN
SOCIAL EVENTS
RECEPTIES
JUBILEA
CATERING
BUFFETTEN
MOONLIGHTCRUISES

2018 © REDERIJ DIANE RONDVAARTEN