INFO


HUUR 


ARRANGEMENTEN


DAGTOCHTEN


CATERING 


HUWELIJK


HISTORIE


LINKS 


CONTACT Rederij Diane
St. Liduinastraat 73a
3117 CR Schiedam
0653 34 76 37
info@partyschipdiane.nl
 
facebook

DAGTOCHTEN 2018. RESERVEREN NOODZAKELIJK !!

Dagtochten met Partyschip Diane

RESERVEREN BIJ REDERIJ DIANE
WEBSITE: WWW.PARTYSCHIPDIANE.NL
EMAIL: INFO@PARTYSCHIPDIANE.NL
TEL.: 0653347637 OF 010-4356192
OF VIA DE RESERVEERKNOP OP ONZE WEBSITE

HAVENDAGEN LUNCH € 25,-
DATUM: Zaterdag 8 SEPTEMBER
Een mooie vaartocht met een heerlijke lunch tijdens de Wereld Havendagen Rotterdam 2018.
U ziet vanaf het water alle actie en drukte van dichtbij terwijl u geniet van de lunch. Inschepen vanaf 11.30 uur bij onze vaste ligplaats aan de Vlaardingse Maasboulevard Vertrek om 12.00 uur, terugkomst bij de opstapplaats omstreeks 14.30 uur.
Inclusief: Een mooie vaartocht van 2 ½ uur, een kopje koffie met appelgebak en ons heerlijke lunchbuffet

Welkom aan boord! U krijgt een kopje koffie met appelgebak bij binnenkomst. We maken deze keer een vaartocht in verband met de Wereld Havendagen 2018 in Rotterdam. Dit jaarlijkse evenement is altijd goed voor spektakel op het water. Er zijn allerlei demonstraties te zien zoals van de Koninklijke Marine, P&O Ferries en het Loodswezen en verder is het lekker druk op het water met historische vaartuigen, snelle rib’s, roeiwedstrijden, zeilschepen, enzovoorts. We maken een mooie rondvaart en nemen een kijkje op de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam. Rond 14.30 uur meren we weer af bij onze vertrekplaats.

Reserveer nu een evenement

Dagtocht bij de Europoort

Mooie dagtochten met Partyschip Diane

LUNCHEN OP DE DELFSHAVENSE SCHIE € 25,-

DATUM: Vrijdag 14 SEPTEMBER

Een leuke vaartocht met een heerlijke lunch door het Oude Westen van Rotterdam

Inschepen vanaf 11.30 uur in de Rotterdamse Coolhaven aan de Metrokant
Vertrek om 12.00 uur, aankomst bij de opstapplaats omstreeks 14.30 uur.

Inclusief: Een mooie vaartocht van 2,5 uur, een kopje koffie met gebak en ons heerlijke brunchbuffet

Welkom aan boord! U krijgt een kopje koffie met appelgebak bij binnenkomst. Als we de trossen losgooien is dat het begin van een gezellige vaartocht over de Delfshavense Schie. Dat is weer eens wat anders. Rustig varen we door de geopende bruggen langs de Aelbrechtskade en de Van Nelle Fabriek in de richting van Overschie. Als de tijd en het scheepvaartverkeer het toestaan schutten we op de terugweg nog even in de Parksluizen. Rond 14.30 uur meren we weer af bij onze vertrekplaats.

Heeft u of één van uw gasten een voedselallergie? Meld het ons s.v.p. tijdig. Wij kunnen daar dan onze voorbereiding op afstemmen

De prijzen van deze speciale arrangementen zijn inclusief BTW, scheepshuur, bemanningskosten, havengeld, servicekosten, organisatiekosten en op en afstaptijd!!

Wijzigingen in het aantal geboekte personen dienen uiterlijk 48 uur voor vertrektijd doorgegeven te worden aan de rederij anders zijn het aantal personen op de bevestiging bindend. Bij meer deelnemende personen dient u dit eerst te overleggen met de rederij of dit ook mogelijk is.

Bovengenoemde arrangementen kunnen alléén op de vermelde tijden en data worden geboekt!!

Aankomst- en vertrektijden van cruiseschepen kunnen soms aan wijzigingen onderhevig zijn. Als u geboekt heeft voor één van deze unieke tochten dan houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen in het vaarschema.

Indien er in een uitzonderlijke situatie door extreme weersomstandigheden, evt. storing/stremming van bruggen, sluizen of vaarwegen, overmacht, niet gevaren kan worden, dan wordt het arrangement stilliggend voor de wal gehouden.

PARTYSCHIP DIANE VOOR UW:

FEESTEN
HAVENRONDVAART
PRESENTATIES
HUWELIJKEN
SOCIAL EVENTS
RECEPTIES
JUBILEA
CATERING
BUFFETTEN
MOONLIGHTCRUISES

2018 © REDERIJ DIANE RONDVAARTEN